MALZEMELER
4 adet kabak
1 su bardağı ezilmiş domates
1/4 su bardağı bayat ekmek
içi
1/4 su bardağı parmesan peyniri
1 çay kaşığı baharat karışımı
1 su bardağı çekirdeksiz dilimlenmiş siyah zeytin
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI:
Kabaklarımızı yıkayıp ortadan ikiye bölelim.
Bir kaşık ile
kenarlarından biraz bırakarak içlerini
güzelce çıkaralım.
İçinden çıkardığımız kabak parçalarını küçük küçük doğrayalım.
Üzerine ekmek içi, ezilmiş domates, parmesan peyniri ve bahatarları ilave edip
karıştıralım.
Fırın tepsisine pişirme
kağıdı serip kabaklarımızı dizelim. İçlerine hazırladığımız karışımı
dolduralım.
Üzerine rendelenmiş kaşar ları serpelim.
En üste dilimlenmiş
zeytinlerimizi dizip 20 dakika önceden ısıttığımız 400 derece fırında pişirip servis yapalım.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder