16 Nisan 2013 Salı

KABAK İÇİNDE PİZZA




MALZEMELER
4 adet  kabak
1 su bardağı ezilmiş  domates
1/4 su bardağı  bayat ekmek içi
1/4 su bardağı parmesan peyniri
1 çay kaşığı baharat karışımı
1 su bardağı çekirdeksiz dilimlenmiş siyah zeytin
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

HAZIRLANIŞI:

Kabaklarımızı yıkayıp ortadan ikiye bölelim.
Bir kaşık ile kenarlarından biraz bırakarak  içlerini güzelce çıkaralım.

İçinden çıkardığımız kabak parçalarını küçük küçük doğrayalım.
Üzerine ekmek içi,  ezilmiş domates,  parmesan peyniri ve bahatarları ilave edip karıştıralım. 
Fırın  tepsisine pişirme kağıdı serip kabaklarımızı dizelim. İçlerine hazırladığımız karışımı dolduralım.
Üzerine rendelenmiş kaşar ları serpelim. 

En üste dilimlenmiş zeytinlerimizi dizip 20 dakika önceden ısıttığımız 400 derece fırında  pişirip servis yapalım.

 AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder